– Meer over ons

Wij zijn de Nationale Chroom-6 Saneerder.

Als geen ander zijn wij door onze jarenlange ervaring bekend met de technische beheersmaatregelen die noodzakelijk zijn om gevaarlijke stoffen te saneren. Maar wij hebben ook een gedegen financiële achtergrond en spreken de taal van vastgoedbeheerders en -beleggers, banken en toezichthouders. Met kennispartners werken wij al jaren aan de duurzaamheidsagenda van Nederland en van dit netwerk profiteert u als klant van de Nationale Chroom-6 Saneerder volop mee. Dit onderscheidt ons van alle andere partijen en is van belang omdat wij redeneren vanuit de waardepropositie voor u. Natuurlijk is sanering altijd een kostenpost maar tegelijkertijd levert duurzaam en tijdig onderhoud ook rendement op, zowel financieel als maatschappelijk.

Wij doen normaal over chroom-6. Met onze aanpak garanderen wij:

– Anders dan anderen

Doelstelling.

Bij de Nationale Chroom-6 Saneerder redeneren wij vanuit de waardepropositie van de klant. De aanwezigheid van chroom-6 houdende bronnen kan inbreuk doen op een veilige en gezonde werk- en leefomgeving. Dit heeft impact op het rendement van uw onderneming, zowel financieel als vanuit sociaal/maatschappelijk oogpunt. De Nationale Chroom-6 Saneerder zorgt met een integrale, planmatige aanpak voor de concrete invulling van uw arbeidshygiënische strategie en creëert daarmee waarde voor uw onderneming.

– 24/7

Flexibele bedrijfsopzet.

Met de Nationale Chroom-6 Saneerder haalt u een partij in huis die het klappen van de zweep kent. Wij snappen dat in veel gevallen bij de ontdekking van chroom-6 houdende bronnen direct actie is vereist. Door de flexibele bedrijfsopzet kan de Nationale Chroom-6 Saneerder altijd leveren, onafhankelijk van locatie of tijd. Uiteraard beschikken onze medewerkers over een verklaring omtrent gedrag (VOG) en zijn zij VCA gediplomeerd. Onze 24-uurs calamiteitendienst is 7 dagen per week bereikbaar.

– Chroom-6 problematiek neemt toe

Scope.

De Nationale Chroom-6 Saneerder richt zich met haar dienstverlening op projecten waarbij wij onze klanten volledig kunnen ontzorgen vanaf de ontdekking van de chroom-6 houdende bronnen tot het moment dat de verontreiniging is gesaneerd en de ruimte schoon wordt opgeleverd. Overigens kunnen we ook besluiten tot demontage van de chroom-6 houdende bron en kiezen voor sanering in onze clean room. Elektrotechnische en/of werktuigbouwkundige demontagewerkzaamheden kunnen onderdeel van een saneringsopdracht zijn. De vraag naar saneringsopdrachten neemt toe. Niet alleen van grote of middelgrote organisaties en bedrijven, maar ook van vastgoedbeheerders, aannemers en onderhoudsbedrijven die zonder de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) aan een project werken en op een mogelijke chroom-6 besmetting stuiten.